♦ Leveranstid 5-7 dagar → Frakt ingår

Köpvillkor

Betalning med kort sker enkelt och säkert med Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Leverans
Vid leverans av varor inom Sverige använder vi oss av Posten, DBSchenker eller liknande transportbolag. Dina varor levereras till ditt närmsta postkontor eller paketombud. Vid mycket stora och tunga försändelser anlitar vi transportbolag som ordnar hemkörning. .

Leveranstid
Inom Sverige levererar vi inom 5-8 arbetsdagar. Om en vara avviker mot den utlovade leveranstiden och det uppstår leveransförsening meddelar vi Dig detta genom e-post eller telefon. Vid förskottsöverföring till vårt bankgiro gäller leveranstiden fr.o.m. när betalningen registrerats hos oss.

Öppet köp, ångerrätt och retur
Du har rätt att ångra din beställning inom 14 dagar, utan att ange något skäl. Ångerperioden räknas från det datum då du mottog din beställning. Informera oss alltid om att du vill utnyttja din ångerrätt via mail order@fotografstenberg.se innan ångerperioden är till ända. Vi återbetalar hela beloppet så snart vi fått tillbaka varan till oss.

Retur skickas till: Jonas Stenberg, Bomansvägen 3 , 804 24 Gävle.

Du måste skicka tillbaka varorna eller överlämna dem till oss omgående, dock absolut senast inom 14 dagar från det datum då du informerade oss om att du ångrar din beställning. Du står själv för returportot. Du är endast ansvarig för en eventuell värdeminskning av varorna som beror på en hantering utöver vad som krävs för att kunna fastställa varans art, egenskaper och funktion.

Skador på försändelsen
Vid skador på försändelsen kan du med fördel kontakta mig på order@fotografstenberg.se och bifoga gärna bilder på skadorna. Om varan skadas eller kommer bort då Du på eget initiativ återsänder den är Du som avsändare ansvarig för godset. Packa därför försändelsen noga i originalförpackning eller i likvärdigt packmaterial.

MENY